Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Volleybalvereniging Sliedrecht Sport zoekt gastouders voor talentvolle spelers

SLIEDRECHT – Volleybalvereniging Sliedrecht Sport zoekt gastouders in en om Sliedrecht die jonge, talentvolle spelers en speelsters vanuit heel Nederland onderdak willen bieden. De regionale functie van Sliedrecht Sport als opleidingsinstituut voor jonge topvolleyballers en topvolleybalsters, groeit steeds meer uit naar een nationale scope.
 
De opleiding en successen van jeugdteams van Sliedrecht Sport trekken steeds meer talenten naar Sliedrecht. (Foto Sliedrecht Sport)
 
Niet zo gek ook. De Sliedrechtse vereniging won de afgelopen drie jaar op rij de award voor de beste jeugdopleiding van Nederland. Daarnaast is het één van de slechts twee verenigingen waarvan zowel de dames als heren op Eredivisieniveau uitkomen.
 
Toptalent 
“We merken dat steeds meer jonge talenten uit heel Nederland bij ons hun opleiding willen volgen”, licht Bas de Groot, bestuurslid Opleidingen, toe. “Door de vele trainingsuren en de wedstrijden is het dan in sommige gevallen ondoenlijk om heen en weer te rijden. Daarom zoeken we gastouders in en om Sliedrecht die graag op deze wijze hun bijdrage leveren aan de sportende jeugd en de ontwikkeling van toptalent voor Sliedrecht Sport en het nationale team.” Vanzelfsprekend staat er een financiële vergoeding tegenover voor de kost en inwoning.
 
Meer informatie.
Wie zich wil aanmelden, kan een e-mail sturen naar: bas.de.groot@me.com

Plaats een reactie

*=Verplicht veld