Volleybalschool Drechtsteden geeft ook spelverdelerstraining; aantal plaatsen vrij

SLIEDRECHT – Volleybalschool Drechtsteden (VSD), de regionale volleybalschool van Sliedrecht Sport, verzorgt dit seizoen ook een specifieke training voor spelverdelers. Hoofdcoach Elroy Bezemer van Sliedrecht Sport Dames1 geeft deze lessen op zondag. 

Er zijn al extra volleybaltraining voor speelsters en spelers die écht beter willen worden in hun sport. (Foto Sliedrecht Sport)

Spelverdelers nemen een bijzondere en centrale plaats in binnen het volleybalspel. Wie de ambitie heeft om daarin te excelleren, kan wel wat specifieke training gebruiken. Dat kan dit seizoen bij de VSD. Het gaat om een training van anderhalf uur. Bij VSD worden de trainingen naast Bezemer gegeven door de beste trainers uit de regio. Daarnaast zijn er gasttrainingen van selectiespelers en -speelsters van Eredivisieploegen Sliedrecht Sport Dames1 en Heren1.

Aanmelden
Voor de trainingen in sporthal De Basis is nog een aantal plaatsen beschikbaar. Ook jeugdleden van Sliedrecht Sport zijn van harte welkom om mee te doen. Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden vind je hier online.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld