Volleybalcoach Koenen ook volgens seizoen bij Sliedrecht Sport Dames1

SLIEDRECHT – Huidig trainer-coach Vera Koenen heeft ook volgend seizoen (2019-2020) het hoogste damesteam van Sliedrecht Sport onder haar hoede. Dat maakt Sliedrecht Sport maandag 11 februari 2019 bekend.

Vera Koenen tekende vorig jaar een contract voor drie seizoenen bij de landskampioen volleybal, maar elk seizoen beslissen beide partijen over de voortgang daarvan. In het seizoen 2005-2006 was zij eerder verantwoordelijk voor het hoogste blauw-witte damesteam. (Foto Sliedrecht Sport)

“Dat besluit nemen we altijd gezamenlijk en vroeg in het seizoen, zodat er tijdig duidelijkheid is over het komende seizoen voor zowel coach, staf, team en eventuele potentiële nieuwe speelsters”, aldus voorzitter Cees Boer van Sliedrecht Sport. “We doen dit jaar op alle fronten volop mee; met goed spel. We hebben er alle vertrouwen in dat Vera ook volgend jaar de juiste coach voor de groep zal zijn om het team verder te ontwikkelen en het publiek attractief volleybal te blijven bieden.”
 
Punten op de i
Vera Koenen is heel blij om komend jaar weer de trainer-coach van de Sliedrechtse dames te kunnen zijn. Koenen: “Dit jaar zijn we een andere koers gaan varen qua teamproces en attractief spel. Komend seizoen hoop ik daar nog veel meer stappen in te zetten en de punten op de i te zetten.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld