Vestiging van Marskramer gesloten op Kerkbuurt

SLIEDRECHT – Weer is een winkel verdwenen aan winkelpromenade Kerkbuurt. De sluiting van de vestiging van Markskramer (onderdeel van Blokker Holding-red.) hing al enige maanden in de lucht. 

IJzige stilte bij de winkel van voorheen Marskramer. (Foto Martin Dekker / Sliedrecht24)

Half mei vorig jaar kondigde Blokker Holding aan Marskramer door te laten gaan als franchiseformule en groothandelsorganisatie. In augustus berichtte Sliedrecht24 over de sluiting. “Dat betekent dat alle Marskramer eigen winkels uiterlijk per 1 februari 2018 sluiten. Dit geldt inderdaad ook voor de vestiging in Sliedrecht”, zegt Séverine van Tuyll van Serooskerken van Blokker Holding. De zaak is dus al eerder dichtgegaan. 

Te koop / huur
Het pand uit 1934 staat sinds woensdag 10 januari 2018 in de verkoop bij Van Vliet Bedrijfsmakelaars & Taxateurs voor € 250.000,–. Huren is ook mogelijk voor € 2000,– per maand. 

5 gedachten over “Vestiging van Marskramer gesloten op Kerkbuurt

  1. Moet het zo duur? Begrijp dat al die winkels op hun gat gaan!! Nog even en je kan van de kerkbuurt een parkeerplaats maken want er komt straks geen hond meer!! Betekent ook omzetverlaging voor andere winkels omdat men naar omliggende plaatsen/ steden gaat. Voor de gezelligheid moet je niet in Sliedrecht shoppen!!!

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld