Versteeg in uitstekende vorm tijdens negende ronde Rapid-vierdaagse

SLIEDRECHT – Afgelopen donderdag liet jeugdtrainer Rik Versteeg liet donderdagavond 19 augustus 2021 zien dat de jeugdtrainingen hem zelf ook goed doen. Versteeg wist namelijk al zijn partijen (3) in winst om te zetten. Daardoor steeg hij flink in categorie C van de Rapid-Vierdaagse bij Schaakvereniging Sliedrecht.

Rik Versteeg heeft nu zelfs nog uitzicht op een podiumplaats. Komende donderdag heeft de laatste ronde plaats van het succesvolle vakantietoernooi. (Foto Schaakvereniging Sliedrecht)

In categorie A – de groep met de favorieten – was er een welkome comeback van Floris Verweij, die direct liet zien het schaken niet verleerd te hebben. Integendeel, ook Verweij wist zijn 3 partijen te winnen. Dat deed ook Peter van den Bergh, zodat het aan de kop dringen is geblazen. Ook William Gijsen, Arjan Kreukniet en Tim Schakel doen nog mee in de strijd om de titel.

Spannende apotheose
In Categorie B ligt de strijd nog volledig open, Hier zijn Jeroen Brandsma, Jurgen de Haan, Martin Prins en Kees van der Does de kanshebbers. Donderdag 26 augustus 2021 heeft dan ook een verwachte spannende apotheose op het programma van toernooidirecteur Joost Stoker. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld