Verschillende talentworkshops bij Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht

SLIEDRECHT – Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht (SOJS) begint vanaf donderdag 17 september 2020 weer met de eerste workshop. Tussen iedere schoolvakantie vindt er in het eetcafé van jongerencentrum Elektra een workshop plaats van gemiddeld vier weken waarin de creativiteit van kinderen naar boven wordt gehaald.

De workshops variëren van knutselen tot koken. (Foto SOJS)

De workshops zijn in 2020 en 2021:

  • Vanaf donderdag 17 september 2020: Knutselworkshop met als thema ‘Herfst’. In deze workshop maak je in vier weken schitterende knutselwerkjes met als thema herfst.
  • Vanaf donderdag 29 oktober 2020: Kookworkshop met als thema ‘Kerst’. Leer in deze workshop heerlijk koken. Deze workshop duurt vijf donderdagen, waarvan de vijfde donderdag een echt ‘kerstdiner’ wordt dat de deelnemers zelf gaan bereiden.
  • Vanaf donderdag 14 januari 2021: Knutselworkshop met als thema ‘Winterfeest’. In deze knutselworkshop is het echt een winterfeest. Je maakt onder begeleiding van een ervaren docent schitterende knutselwerkjes in de wintersferen.
  • Vanaf donderdag 11 maart 2021: Knutselworkshop met als thema ‘bloeiend voorjaar’. Het is altijd schitterend om te zien als alles weer in bloei komt te staan. Je maakt met dit thema mooie knutselwerkjes, die je misschien wel aan iemand cadeau kunt geven.
  • Vanaf donderdag 20 mei 2021: Surpriseworkshop met als thema ‘alles mag op donderdag’. De titel zegt het al, alles mag op donderdag! Wat is nog een verrassing!

Aanmelden
Ben je tussen de 6 en 9 jaar en hou je van creatief bezig zijn? Dan zijn deze workshops iets voor jou! Iedere workshop wordt gegeven van 15.30 – 17.00 uur en kost per workshop € 12,– p.p. Ben je enthousiast geworden en wil je graag mee doen? Geef je dan op. Dat kan per e-mail met daarin je naam, leeftijd en telefoonnummer: [email protected] 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld