Verloskundigenpraktijk Sliedrecht: Baby’s van de maand, april 2018

SLIEDRECHT – “In april is er weer een aantal prachtige nieuwe inwoners van Sliedrecht en omstreken bijgekomen”, laat Verloskundigenpraktijk Sliedrecht maandag 14 mei 2018 weten. Fay Kersbergen heeft de meeste likes verzameld, gevolgd door Sev Teunissen en Jason de Bruin.

Fay Kersbergen krijgt een gratis fotoshoot bij Familiegeluk Fotoreportages. 

De baby’s van april zijn op de facebookpagina van de verloskundigenpraktijk weer goed bekeken en geliket! Fay Kersbergen staat op de foto die de meeste likes heeft verzameld, gevolgd door de foto’s van Sev Teunissen en Jason de Bruin. Van harte gefeliciteerd!

Tekst gaat onder foto’s verder. 
Fay Kersbergen heeft de meeste likes verzameld.

Gevolgd door Sev Teunissen

Jason de Bruin

Voorlichtingsavond zwangerschap
Graag nodigt Verloskundigenpraktijk Sliedrecht alle zwangeren uit voor onze voorlichtingsavond woensdag 23 mei 2018 in Medisch Centrum Havenkwartier, Wilhelminastraat 69a. Het doel is om nóg beter voorbereid te zijn op de zwangerschap, bevalling en het ouderschap. De voorlichtingsavond is een gezamenlijk initiatief van onze praktijk, het consultatiebureau, kraamzorg De Waarden en Balans, Centrum voor Gezondheid en Beweging. Er wordt informatie gegeven door de verloskundige, bekkenfysiotherapeut, jeugdverpleegkundige, kinderfysiotherapeut, lactatiekundige en draagdoekconsulent. Kortom: een heel gevarieerd programma De avond is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk door te mailen naar info@verloskundigen-sliedrecht.nl.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld