Verheij Doe Dag komende vrijdag

SLIEDRECHT – Wat doe je met een personeelsuitje? Waar ga je heen? Het moet leuk, ontspannend en enige teambuilding opleveren. Verheij Integrale groenzorg aan de Kweldamweg 49 organiseert op vrijdag 18 september 2015 van 12.00-17.00 uur de Verheij Doe Dag.

Het bedrijf zet zich op verschillende manieren in voor de kinderen en ouderen van de gemeente Sliedrecht. Circa 80 medewerkers doen aan deze actie mee.

Programma
Vrijdag zijn er activiteiten, als wandelen, met bewoners van Waerthove; Extra opknapbeurt (onkruid verwijderen, zwerfvuil verwijderen, cleanen) van alle speeltuinen in Sliedrecht en in samenwerking met een bewonersgroep, onder leiding van Heleen Haksteen, zwerf-en drijfvuil langs de kade van de Adriaan Volkersingel verwijderen.

Natuurvriendelijk
Verheij Integrale groenzorg heeft het maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Door innovaties op het gebied van chemievrije onkruidbestrijding, gebruik van accugereedschappen en certificeringen als de CO2 prestatieladder en ook de prestatieladder sociaal ondernemen zegt het bedrijf dat ze bewust bezig zijn met rentmeesterschap en verantwoordelijkheid voor onze omgeving.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld