Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Vergadering gemeenteraad over prestatieafspraken met Tablis Wonen

SLIEDRECHT – In september worden de prestatieafspraken 2019 van de gemeente Sliedrecht geëvalueerd en gestart met overleggen om te komen tot nieuwe prestatieafspraken. Dinsdag 17 september 2019 praat de raad daarover tijdens een beeldvormende vergadering. Deze is openbaar en in het raadhuis van 19.00 – 19.45 uur.

In de prestatieafspraken staan concrete afspraken tussen de gemeente en woningcorporaties. Ook Tablis Wonen is dinsdagavond tijdens de vergadering aanwezig. (Archieffoto Tablis Wonen)

Na een korte aftrap door wethouder Ton Spek (CDA) van Wonen volgt een presentatie van circa 15 minuten door de beleidsadviseur ruimtelijke ontwikkeling.  Daarna is er voor alle aanwezigen een half uur voor het stellen van vragen en/of het maken van opmerkingen. 

Bod
De prestatieafspraken gaan bijvoorbeeld over het aantal huurwoningen dat geschikt is voor ouderen en gehandicapten en de betaalbaarheid daarvan. Maar ook over nieuwbouw- en herstructureringsplannen. De raad wordt geïnformeerd over het recente bod dat is gedaan door Tablis Wonen om te komen tot prestatieafspraken voor 2020. 

1 gedachte over “Vergadering gemeenteraad over prestatieafspraken met Tablis Wonen”

  1. Nou, als het openbaar is dan denk ik dat er ook heen ga.
    Waarom zou Mooi Land hier niet bij zitten? Ik vind dit wel interessant voor een huurder.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld