Vereniging voor familieonderzoek De Stamboom houdt jaarvergadering

SLIEDRECHT – In de raadzaal van het Sliedrechts Museum aan Kerkbuurt 99 – 101 houdt de vereniging voor familieonderzoek De Stamboom zaterdag 11 maart 2023 een algemene ledenvergadering. De bijeenkomst begint om 10.00 uur; inloop vanaf 09.45 uur.

Spreker is Fred Stuij. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Na de nodige formaliteiten betreffende jaarverslagen en verdere agendastukken is er na de pauze een lezing door Fred Stuij. Hij komt vertellen over de website Genealogie Alblasserwaard. Deze is door hem opgezet. Het is de bedoeling dat De Stamboom te zijner tijd het beheer van deze website overneemt. Om 12.00 uur is de vergadering en lezing afgelopen. Toegang en koffie/thee zijn gratis.

Middagprogramma
Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur is iedereen weer van harte welkom in het Sliedrechts Museum voor een genealogische c.q. historische informatiemarkt. Stuij houdt dan nog een keer zijn praatje over de website Genealogie Alblasserwaard. Daarnaast leidt penningmeester van De Stamboom Arie van Tilborg een discussie over de toekomst van genealogisch onderzoek in verenigingsverband. Er is een aantal verenigingen uit de regio uitgenodigd. Ook zij presenteren zich ’s middags in het Sliedrechts Museum. Verder is er een boekenmarkt, waar boeken over Sliedrecht, Alblasserwaard en uiteraard over stamboomonderzoek te koop zijn voor een schappelijke prijs. De toegang voor de informatiemarkt is gratis.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld