Veel mensen blijven binnen tijdens Winterfair ‘Out of the Door’

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Tijdens de opbouwfase voor aanvang van de Winterfair vlogen in de middag al enkele partytenten door de lucht. ‘Out of the Door, into the Air’ was vrijdag 24 november 2023 eigenlijk een meer gepaste naam voor het jaarlijkse evenement in wijk Oude Uitbreiding. De storm van overdag – die in de avond eigenlijk best wel meeviel – weerhield veel kopers ervan om de karakteristieke straatjes te bezoeken.  

Zo’n 65 kraampjes waren aangemeld, het werden er aardig wat minder. De onderlinge sfeer voelde warm aan, maar de buitentemperatuur was kil en bibberig. De kraampjes stonden door het kleinere aantal verder van elkaar vandaan. Op de foto staan twee meisjes bij een kraam, waar gebrande cashewnoten werden verkocht voor het goede doel Light to Shine. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

Ondanks de mindere weersomstandigheden was de sfeer tóch gezellig, verschillende kraampjes deden goede zaken. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Enkele bewoners hadden hun garage of berging als verkoopruimte ingericht. Er werd weer van alles aangeboden, van woonaccessoires tot zelfgemaakte kaarten en van boeken tot heerlijk gebak en nog véél meer. De inwendige mens kon worden opgewarmd met onder andere chocolademelk, broodjes hamburger en kippendij van de barbecue. Bij de oliebollenkraam werden ze weer met tientallen tegelijk gekocht.   

Plaats een reactie

*=Verplicht veld