Gedeputeerde Zevenbergen bij opening fietsstraat aan Achterom

SLIEDRECHT – De nieuwe fietsstraat aan Achterom wordt zaterdag 9 december 2023 om 11.15 uur officieel geopend. Samen met wethouder Ton Spek (CDA) van Mobiliteit en Bereikbaarheid onthult gedeputeerde Frederik Zevenbergen (VVD) van Verkeer, Vervoer en OV bij de Provincie Zuid-Holland officieel het fietsstraatbord.

De werkzaamheden aan Achterom (nabij de algemene begraafplaats) lopen op z’n eind. De laatste hand wordt gelegd met behulp van een wals aan de nieuwe fietsstraat. (Foto gemeente Sliedrecht)

De nieuwe fietsstraat aan het Achterom is onderdeel van het project F612 Verbetering fietsstructuur op route Station-Centrum Sliedrecht en is mede gefinancierd door Provincie Zuid-Holland. Er is onder meer een goede en veilige aansluiting op de snelfietsroute Papendrecht-Gorinchem en een verbetering van de fietsroute van het station naar het centrum van Sliedrecht.

Gezellige afsluiting
De werkzaamheden worden tussen 10.00 – 12.00 uur gezellig afgesloten. Er staat een winterhut met oliebollen en warme chocolademelk, er is een Pimp my bike event voor kinderen, een informatiekraam van de Omgevingsverbinder en een fietskraam van de Fietsersbond. Rond het middaguur wordt afgesloten. Bij de bakfiets van de gemeente Sliedrecht worden fietslampjes uitgedeeld. 

1 gedachte over “Gedeputeerde Zevenbergen bij opening fietsstraat aan Achterom”

  1. Beetje commentaar op het einde van het fietspad bij de ingang van de begraafplaats.
    Of door het grind met je fiets of oversteken op de stationsweg en dan de rotonde over…wie heb deze onveilige situatie voor fietsers verzonnen., hier gaan een hoop ongelukken gebeuren. Voor de rest een mooi fietspad. Jammer voor de fietsers die erop of eraf moeten!!!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld