Vastenhout bevestigd als predikant Hervormde Gemeente Sliedrecht

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – In de Grote Kerk aan de Kerkbuurt heeft zondagmorgen 20 juni 2021 de bevestigingsdienst plaatsgevonden van Michiel Vastenhout als predikant van wijkgemeente 2 van de Hervormde Gemeente Sliedrecht (PKN). Hij volgt daarmee predikant Johan Sparreboom op, die zijn ambt heeft voortgezet in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vastenhout laat een vacante plaats achter in Eethen.

De zojuist bevestigde predikant Michiel Vastenhout met zijn echtgenote en kinderen staan in de tuin rond de Grote Kerk. Links op de foto predikant Gert Mink met zijn echtgenote. Wijkgemeente 1 en 2 zijn weer compleet. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De dienst werd geleid door predikant Gert Mink. Als organist was Jaap van den Born actief. Na de dienst was er buiten het kerkgebouw gelegenheid om de nieuwe predikant te feliciteren en welkom te heten.

Intrededienst
Zondagmiddag 20 juni 2021 vond – eveneens in de Grote Kerk – de intrededienst plaats, waarbij Vastenhout door verschillende mensen – onder andere burgemeester Jan de Vries (CDA) – werd toegesproken. Organist tijdens deze dienst was Jan Dekker.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld