Vanwege grote belangstelling extra IKEA ontbijt in Sliedrechts Museum

SLIEDRECHT – Het Sliedrechts Museum biedt zaterdag 23 februari 2019 van 09.30 – 11.00 uur een tweede IKEA-ontbijt aan voor maximaal 25 mensen. Februari is de laatste maand dat de expositie ‘Het begon in Sliedrecht, de komst en vertrek van IKEA Sliedrecht’ te zien is in het Sliedrechts Museum, Kerkbuurt 99 – 101.

Terug naar toen. De zeer grote belangstelling voor het IKEA-ontbijt toen. Ook nu komt er een tweede IKEA-ontbijt op zaterdag. (Foto via Sliedrechts Museum)

Nog altijd blijkt het IKEA-ontbijt heel populair. Dat hebben ze geweten bij het Sliedrechts Museum. Zaterdag 16 februari 2019 was in korte tijd volgeboekt. Daarom is besloten het IKEA-ontbijt nog een keer aan te bieden. Woensdagmiddag 27 februari 2019 is overigens de laatste mogelijkheid de IKEA-expositie te bezoeken. IKEA gaat dan echt weer weg uit Sliedrecht.

Aanmelden
Omdat het aantal plaatsen ook voor het tweede IKEA-ontbijt beperkt is, is er het verzoek van het Sliedrechts Museum aan belangstellenden om zich per e-mail op te geven. Zonder uitnodiging geen ontbijt dus! Via een retour-e-mail krijg je dan een uitnodiging van het Museum om aan te schuiven in de toenmalige raadzaal van het museum. De e-mail kan naar: brtgort@gmail.com De entreeprijs van het museum met ontbijt en een kopje koffie/thee bedraagt € 2,–.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld