Van Wijngaarden bedenkt nieuwe opzet Regioplein

SLIEDRECHT / GORINCHEM – Van Wijngaarden Groothandel in Sliedrecht heeft een nieuw concept bedacht voor Regioplein dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 september 2015 in de Evenementenhal in Gorinchem: het Regioplein Zuid-Holland Zuid.

Regioplein Zuid-Holland Zuid maakt deel uit van de vakbeurs. 

Het plan om met het Regioplein een extra dimensie aan de vakbeurs Bouw Compleet toe te voegen, is enthousiast ontvangen. 

Gezamenlijk
Doel van de vakbeurs is om met een zo breed mogelijk aanbod aan exposanten een zo compleet mogelijk beeld van de bouwbranche te bieden. Van Wijngaarden Groothandel vond een vaste partner in Lambert van Gameren voor ondersteunende taken. Gezamenlijk werkten zij het concept uit in nauw overleg met de organisatie van de evenementenhal.

Bezoekers
De laatste jaren lopen de exposanten en de bezoekers van de meeste beurzen wat terug. Dat viel ook exposant Van Wijngaarden Groothandel op. “Al enkele jaren signaleerden wij vanuit dat netwerk dat er meer diversiteit aan exposanten zou moeten zijn en dat de beurs ook een meer regionaal karakter zou moeten hebben. Vanuit mede exposanten kwamen de signalen dat er meer marketing activiteit voor de beurs vooraf zou mogen zijn en dat de kwaliteit en het aantal bezoekers beter zou kunnen. Dat heeft ertoe geleid dat wij een nieuw concept bedrachten om daar iets aan te doen”, aldus Van Wijngaarden Groothandel. 

Diversiteit
Regioplein Zuid-Holland Zuid telde vorig jaar zo’n 40 exposanten, die een aanvulling zijn op de vakbeurs Bouw Compleet. Het Regioplein is een goede afspiegeling van de ‘eigen’ regio als het gaat om diversiteit. Van beton-technisch bedrijf, groene daken en bedrijfsdeuren tot totaal aannemer. Van dakdekker, schilder of kozijnenleverancier tot drukker. Elk bedrijf neemt zijn netwerk mee en ook dat is weer interessant voor bezoekers. Onderling wordt op de beursdagen flink genetwerkt.

Extra
En dan zijn we er nog niet. De organisatie van de Evenementenhal Gorinchem en Regioplein Zuid-Holland Zuid maken de beurs van 2015 nog interessanter. Tegelijk met wordt ook de vakbeurs Meubel en Interieur gehouden in dezelfde hal. Op het buitenterrein van de evenementenhal vindt voor het eerst de Verticaaldagen plaats. Dat betekent nog meer exposanten en vast ook bezoekers. De bezoekers hebben toegang tot alle activiteiten.

De toegang is gratis. U moet zich wel vooraf registreren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld