Van stamppotavond naar andere cultuur proeven in Pand 33

SLIEDRECHT – Je zou kunnen zeggen dat ze in Pand 33 de smaak te pakken hebben. Naast de stamppotavonden die op initiatief van SamenvoorSliedrecht worden gehouden, zijn er nu plannen voor ‘aangeklede’ maaltijden uit andere culturen. Dat laatste is een initiatief van Pand 33. Vrijdagmorgen 27 april 2018, Koningsdag, werden de plannen toegelicht. 

De initiatiefnemers Sado Ahmed, Gerard Vrooland en Glawish Safaipour samen met andere enthousiaste nieuwe Nederlanders waren vrijdagmorgen met een stand aanwezig bij de festiviteiten rond Koningsdag. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

De initiatiefnemers  willen zo snel mogelijk met maaltijden uit een andere cultuur. Nieuwe Nederlanders die deze maaltijden willen voorbereiden, worden uitgenodigd om contact op te nemen met de initiatiefnemers.

Avond in overleg
Wat Vrooland betreft, kunnen de maaltijden ook worden ‘aangekleed’ met muziek, gedicht, verhaal, video of foto’s. Hij wil spoedig starten. “Welke avond iets wordt georganiseerd, dat gebeurt in overleg. De kosten per persoon zijn afhankelijk van de kosten van de kok. We verheugen ons op aanmeldingen en de diversiteit aan gerechten”, aldus Vrooland. Iedereen mag aanschuiven als hij of zij zich van te voren heeft opgegeven bij Pand 33. Ook groepen zijn welkom. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld