Oishi Fusion
VeiligGoed

Oplichters met vals geld actief bij jeugdmarkt

SLIEDRECHT – Bij de jeugdmarkt rond het raadhuis waren vrijdagmorgen 27 april 2018 twee oplichters actief. Ze waren in het bezit van vals geld, zeker één briefje van vijftig euro. Het incident gebeurde ter hoogte van de Burgemeester Ypeijstraat. Volgens de politie zijn twee mensen aangehouden. 


Er zijn twee mensen aangehouden.

Eén van hen kon na een achtervolging in de Johan Kraaijeveldstraat in de wijk Oude Uitbreiding worden aangehouden dankzij omstanders en bewoners die het zagen gebeuren.
 
Geen inwoners Sliedrecht
De politie op de fiets is er bij gehaald en die stellen een nader onderzoek in. “Het gaat twee jongemannen van 18 jaar, uit Albrandswaard (dorp Rhoon) en uit Rotterdam. Ze zijn aangehouden. Het tweetal was in het bezit van een tastje, waar mogelijk ook nog vals geld in zou zitten. We doen nader onderzoek”, zegt woordvoerder Wim Erkelens van de politie Rotterdam vrijdagmiddag.

5 gedachten over “Oplichters met vals geld actief bij jeugdmarkt”

  1. In en in triest,

    Kinderen belazeren, de straf moet zijn, 6 maanden het vuil opruimen in de Hollandsche Biesbosch.

    Gr. Een Biesboschgids uit Sliedrecht

  2. Hoe zielig ben je als je op een rommelmarkt met veel kids de boel op wil lichten… Zal na een “wil je dat alsjeblieft niet meer doen lieve jongen” wel weer vrij gelaten zijn?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld