Van Os Groenten & Fruit Specialist viert feest met lekkere aanbiedingen

SLIEDRECHT – Eigenaar Guido van Os (24) van Van Os Groenten & Fruit Specialist (bekend inmiddels ook als VitaminVanOs – red.) aan Rembrandtlaan 63 viert dinsdag 9 juli 2019 dat hij precies één jaar geleden de winkel overnam van zijn oom en tante. Dit feestelijke moment wil Van Os vieren met aanbiedingen en een cadeau voor de klanten. 

Guido van Os voor de winkel aan de Rembrandtlaan. Hij is één jaar eigenaar en wil dat graag vieren met de veelal vaste klanten. De zaak floreert overigens al zes jaar op de uitstekende stek nabij het Burgemeester Winklerplein. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Van dinsdag 9 t/m zaterdag 13 juli 2019 zijn er speciale aanbiedingen voor € 1,–, zoals Hollandse aardbeien (500 gr.), Hollandse aardappelen (1 kg Doré of Frieslanders) en Hollandse appels en peren (1 kg). Komende dagen zijn er verschillende 1-euro-acties. Wie voor een bedrag van € 5,– tot € 10,– besteedt, ontvangt een fles heerlijke appelsap cadeau in een ‘wijnverpakking’. Wie boven de € 10,– besteedt, krijgt zelfs twee flessen cadeau.  

Tekst gaat verder onder tweet.

Droom
De familie Van Os komt oorspronkelijk uit Benschop. “Mijn ouders wonen daar nog altijd en hebben een eigen boomgaard met appels- en perenbomen, maar ook zacht fruit. Een oom en tante vestigden zich in Papendrecht-Noord en hebben daar een boomgaard met appels en peren, maar ook bijvoorbeeld kersen en pruimen. Zij begonnen op 5 maart 2013 deze winkel aan de Rembrandtlaan. Ook mijn droom was een groentewinkel. Ik moest me eerst ‘bewijzen’ en ‘het gezicht worden’ van de zaak”, vertelt Guido van Os lachend.

Ruim en smaakvol
Dat is hem in ieder geval goed gelukt. Maandag 9 juli 2018 werd de droom werkelijkheid. Van Os: “Ik nam de zaak van mijn oom en tante over. Bij hen en bij mijn ouders kopen we onder meer versproducten voor de winkel in. De winkel hebben we wat anders ingericht, nog moderner gemaakt en assortiment verder uitgebreid.” De winkel aan de Rembrandtlaan is ruim, smaakvol ingericht en aandacht voor de klant. Wil je online groenten en fruit bestellen? Ook dat is mogelijk!

2 gedachten over “Van Os Groenten & Fruit Specialist viert feest met lekkere aanbiedingen”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld