Grootste lampenwinkel ter wereld staat straks in Sliedrecht

SLIEDRECHT – Er wordt steeds meer bekend over de invulling van het voormalig Slavenburg-terrein, beter bekend als de ‘Leef-locatie’ op bedrijventerrein Nijverwaard. Het terrein is aangekocht door transportbedrijf A. van Andel & Zonen uit Hardinxveld Giessendam en Rietveld Licht en Wonen uit Sliedrecht. Op de nieuwe locatie is zoveel ruimte beschikbaar dat de nieuwe showroom de grootste lampenwinkel ter wereld wordt.

Hier komt de aller grootste lampenwinkel. Klanten kunnen direct beschikken over de gehele voorraad van ruim 300.000 lampen! De showroom Rietveld Licht en Wonen wordt geheel voorbereid op twee extra verdiepingen in de toekomst. (Animatie Unibouw)

Van Andel verzorgt o.a. voor Rietveld Licht & Wonen de complete logistiek. Deze samenwerking wordt nog verder uitgebreid, omdat Rietveld aan de snelwegzijde van het terrein een grote showroom gaat bouwen.

Tekst gaat verder onder tweet.

Opslagcapaciteit
De bouwkavel is al jaren een grote wildernis op bedrijventerrein Nijverwaard. Op het terrein van totaal bijna 20.000 m2 bouwt Van Andel een nieuw kantoor, expeditie en warehouse. Van Andel heeft meer ruimte nodig, omdat de vraag naar opslagcapaciteit blijft groeien en de huidige locatie te Hardinxveld-Giessendam na diverse uitbreidingen geen ruimte meer biedt voor verder expansie.

Tekst gaat verder onder video.

Marktleider
Rietveld Licht & Wonen is al sinds 1955 een bekende verlichtingspecialist in deze regio. Met voorheen winkels in Papendrecht en Zwijndrecht en sinds 2003 gevestigd in Sliedrecht. Sinds 2006 maakt het bedrijf een enorme groei door met webwinkels in de belangrijkste landen van Europa en is het vanaf de start onbetwist online marktleider in Nederland. 

1 gedachte over “Grootste lampenwinkel ter wereld staat straks in Sliedrecht”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld