Van Leeuwen Optiek heeft nieuwe uitstraling gekregen

SLIEDRECHT – De vestiging van Van Leeuwen Optiek aan Kerkbuurt 70 is in een nieuw jasje gestoken. “De vernieuwing was nodig. We gaan voortdurend mee met onze tijd en de laatste verbouwing was acht jaar geleden”, vertelt eigenaar Hans van Leeuwen woensdagmiddag 17 mei 2023. 

De zaak was vanwege de verbouwing zo’n drie dagen dicht en inmiddels zijn de aanpassingen achter de rug. Op de foto v.l.n.r. Meta, Harno, Marlise en Hans. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Tekst gaat verder onder foto.

De winkel is iets anders ingericht. Het oogt fris, rustgevend en is voorzien van warme kleuren. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Volgens Van Leeuwen was een update wenselijk en deze is daarom uitgevoerd. Door de grote hoeveelheid brillen, in alle kleuren en formaten, is de keuze groot. Van Leeuwen: “Bij ons wordt de zoektocht naar een bril, zonnebril of een paar contactlenzen een leuk uitje!” Wie een bril aanschaft, krijgt op de tweede bril 50% korting!

Persoonlijk
Het bedrijf telt vijf vestigingen (Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Meerkerk, Bodegraven en ’s Gravenzande – red.) en bestaat inmiddels 55 jaar. Van Leeuwen Optiek is sinds 1991 gevestigd aan de Kerkbuurt. Van Leeuwen staat bekend om z’n klantvriendelijkheid en goede service. “Elke opticien, optometrist of contactlensspecialist in de winkel ontvang je met open armen. Iedereen hier streeft naar het verlenen van de beste service en kijkoplossing. Doordat wij onze klanten altijd persoonlijk benaderen, zijn wij inmiddels een waar begrip in Sliedrecht en omgeving”, zegt Van Leeuwen.

Contact
Van Leeuwen Optiek is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 09.30 – 17.30 uur en op zaterdag van 09.30 – 17.00 uur. Zondag en maandag is de zaak dicht. Per e-mail bereikbaar via: sliedrecht@vanleeuwenopticiens.nl of bel voor een afspraak met tel. 0184-411474.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld