Van Heteren ook komende vier jaar voorzitter Door Water Fit

SLIEDRECHT – John van Heteren blijft ook de komende vier jaar voorzitter van zwem- en polovereniging Door Water Fit (DWF). Hij werd dinsdagavond 7 september 2021 tijdens de algemene ledenvergadering herkozen. Vanwege de coronamaatregelen vond de bijeenkomst later plaats dan normaal.

John van Heteren blijft het gezicht van DWF. “Ik ben enorm trots en vereerd dat de leden mij wederom het vertrouwen hebben gegeven voor de komende vier jaar als hun voorzitter.” (Archieffoto Brenda Donk / Sliedrecht24)

De afgelopen vier jaar stonden volgens de voorzitter van DWF in het teken van financieel weer op orde komen. Van Heteren: “Ik denk dat we met trots mogen zeggen dat dit erg goed gelukt is, maar mijn taak zit er absoluut nog niet op. De komende vier jaar gaan we hard werken om ook op organisatorisch vlak weer op orde te komen en een toekomstbestendige vereniging neer te zetten. Samen met mijn medebestuursleden en alle leden hopen wij dit te bereiken.”

Nieuwe bestuursleden
De herbenoeming van Van Heteren was niet de enige benoeming tijdens deze vergadering. Het bestuur van DWF nam afscheid van Dave van Toledo en Aisha Boelen, die na een periode van vier jaar het stokje overdragen aan twee nieuwe bestuursleden, te weten Ingeborg van Neerbos (dochter van oud-voorzitter Jan van Neerbos – red.) die de vrijwilligers- en activiteitencommissie gaat aansturen en Peter Oosterbaan die verantwoordelijk zal worden voor de (wedstrijd)zwemcommissie. Van Heteren: “Wij hebben onze organisatiestructuur gedurende de corona-periode goed tegen het licht gehouden en vernieuwd. Daarin gaan de bestuursleden meer verantwoordelijkheden krijgen en leiding geven aan commissies onder hen, zodat we ook meer leden bij de vereniging kunnen betrekken. Ik ben dan ook enorm blij dat de functies van Dave en Aisha overgenomen worden door twee enthousiaste bestuursleden. Wij zijn Dave en Aisha enorm dankbaar voor hun inzet in de afgelopen vier jaar, die allesbehalve makkelijk en rustig te noemen vallen, zij mogen trots zijn op wat zij voor de club hebben betekend.”

Proefles of meer informatie
Gedurende de ledenvergadering werden de leden van DWF op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen die het bestuur achter de schermen aan het doorvoeren is geweest de afgelopen periode en werd het bestuur met een hard applaus bedankt voor hun inzet. Het bestuur van DWF heeft daarnaast de leden opgeroepen om mensen die nog geen lid zijn, maar wel graag zwemmen te kennen te geven dat ze altijd eens een gratis proefles bij DWF kunnen komen volgen. Wie interesse heeft in een proefles of meer informatie wil, kan altijd een e-mail sturen naar: [email protected] Online krant Sliedrecht24 is mediapartner van DWF. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld