Van Hemmen al maand niet actief op sociale media

SLIEDRECHT – Wie op dit moment via sociale media een vraag stelt aan burgemeester Bram van Hemmen (CDA) heeft grote kans dat zijn vraag niet wordt beantwoord. Zelfs tientallen mensen die de eerste burger van Sliedrecht zondag 6 maart 2016 via sociale media feliciteerden met zijn verjaardag krijgen geen reactie terug. Het valt op, omdat Van Hemmen altijd heel actief was.

Twitter gebruikte Van Hemmen voor het laatst op maandag 8 februari 2016. Op Facebook plaatste hij dinsdag 9 februari 2016 een laatste bericht. Op Instagram was Van Hemmen dinsdag 8 maart 2016 voor het laatst actief.

Het is een ieder natuurlijk vrij wanneer je  wat en hoe iets schrijft via sociale media of dat je daar helemaal niets mee doet. Laat dat duidelijk zijn.

Geen reactie
Bij Van Hemmen valt het op, omdat de man die sociologie studeerde dagelijks fanatiek via Twitter en Facebook berichten uitstuurde, reageerde of met inwoners in discussie ging. Dat was op de één op andere dag voorbij. Inwoners die vragen stellen (o.a. over een bomenkap en APV-plannen) en daarvoor de burgemeester via Facebook aanspraken, krijgen geen reactie terug. Niet duidelijk is waarom de burgemeester (voorlopig) gestopt is met zijn activiteiten op sociale media. Sliedrecht24 heeft burgemeester Van Hemmen en de gemeente Sliedrecht uiteraard om een reactie gevraagd. “Wij hebben geen behoefte aan een reactie”, laat de gemeente weten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld