Van der Steen en v.v. Sliedrecht nemen komende zomer afscheid van elkaar

SLIEDRECHT – Dennis van der Steen vertrekt per 1 juli 2022 als hoofdtrainer bij v.v. Sliedrecht. Dat maakt de voetbalclub op hun website bekend. Er komt geen contractverlenging. Van der Steen kwam in 2018 van s.v. ‘de Valleivogels’ naar Sliedrecht om coach te worden van het eerste elftal. 

Trainer Dennis van der Steen verlaat komende zomer sportpark De Lockhorst. (Archieffoto s.v. ‘de Valleivogels)

Tekst gaat verder onder tweet. 

“In de afgelopen week heeft de technische commissie van de v.v. Sliedrecht met Dennis van der Steen gesproken over een eventuele verlenging van het contract na 1 juli 2022. Beide partijen hebben daarbij aangegeven dat het na vier jaar tijd is voor een verandering”,bericht v.v. Sliedrecht. In de gesprekken werd volgens hen nogmaals benadrukt dat de v.v. Sliedrecht ‘dik tevreden is over de verrichtingen van de trainer’. Maar zowel trainer als de v.v. willen volgens de club aan de Sportlaan een nieuw stap maken vanaf 1 juli 2022. Afgelopen donderdag zijn volgens het bestuur de spelers geïnformeerd over dit besluit.

Jubileum vereniging
Van der Steen maakt nog wel het 110-jarig bestaan van v.v. Sliedrecht mee. Het officiële moment is dinsdag 1 maart 2022. Een jubileumcommissie bij de voetbalvereniging bereidt een aantal activiteiten voor. Nu al is bekend dat er op zaterdag 12 maart 2022 een feest wordt georganiseerd en komt er vrijdag 25 maart 2022 een reunie. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld