Van den Herik ‘Green banded’ supplier Shell

SLIEDRECHT –  Van den Herik Sliedrecht is sinds vrijdag 8 januari 2016 ‘Green banded’ supplier van Shell. Het is de hoogste beoordeling die te behalen valt binnen het kwaliteitssysteem van Shell Nederland. Dat bericht het bedrijf dinsdag 12 januari 2016.

Naast de Shell kwalificatie beschikt Van den Herik Sliedrecht o.a. over een ISO 9001- (kwaliteit), ISO 14001- (milieu) en VCA**-certificering en heeft zij niveau 4 op de CO₂ prestatieladder. (Foto Van den Herik)

Shell Nederland werkt uitsluitend samen met bedrijven die conform de Shell Supplier Principles getoetst zijn. Het zijn bedrijven die aangetoond hebben dat ze beschikken over een managementsysteem waarin Veiligheid, Gezondheid en Milieu als vanzelfsprekend beheerst worden. 

Historie
Al sinds de jaren ’40 van de vorige eeuw is Van den Herik actief in de waterbouw. Begonnen als oeverwerkers is het bedrijf inmiddels gegroeid tot een veelzijdige organisatie met een brede kijk op zowel natte als droge infrastructuur. Hoewel waterbouw nog steeds de kern vormt, omvatten de activiteiten inmiddels ook andere disciplines. Naast de waterbouw heeft Van den Herik zich gericht op Peil- en meetwerkzaamheden, natuurontwikkeling, onderhoud van waterbouwkundige werken en vormt ook het opsporen van conventionele explosieven een belangrijk onderdeel van de activiteiten. In aanvulling op de diverse disciplines die binnen de organisatie zijn verenigd, heeft Van den Herik samenwerkingsverbanden met specialisten op specifieke deelterreinen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld