Oishi Fusion
VeiligGoed

Van den Burg bij About Us over thema ‘Have It All’

SLIEDRECHT – Zondag 2 februari 2020 trapt About Us weer af met het eerste event van 2020. Het thema is ‘Have It All’. Spreker Martijn van den Burg. Hij wil je meenemen in zijn levensverhaal en jou uitdagen na denken over hoe je keuzes, je levenspad en beïnvloeding door jouw omgeving. Van den Burg vertelt hoe jij ook kunt leven met een hoofdletter L.

Martijn van den Burg is spreker bij de eerste About Us in het nieuwe jaar. (Foto via About Us)

De events van About Us vinden plaats in het gebouw van de Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6 in Sliedrecht. De aanvang is 16.30 uur. De events duren ongeveer een uur. 

Keuzes
“I was trying to be somebody by looking at all kind of people’. Dit zijn de woorden van popartiest Bruce Springsteen uit de documentaire ‘In his own words’. Door de keuzes die hij maakte, maar ook door de mensen om hem heen, staat hij waar hij nu staat met zijn eigen unieke persoonlijkheid”, licht de organisatie van About Us toe.

Meer informatie
Er wordt een minimumleeftijd van 16 jaar geadviseerd. Volg About Us op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van komende events. Meer informatie over About Us is ook te vinden op de website.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld