Van de Ven nu lid van verdienste VVD Merwedrecht

ALBLASSERDAM / SLIEDRECHT – In cultureel centrum Landvast in Alblasserdam is woensdagavond 24 mei 2023 tijdens een algemene ledenvergadering van VVD Merwedrecht (waartoe ook VVD Sliedrecht behoort) Remco van de Ven benoemd tot lid van verdienste. Van de Ven nam afscheid als bestuurslid en vicevoorzitter van VVD Merwedrecht.

Bloemen en felicitaties voor Remco van de Ven. Namens het bestuur sprak voorzitter Kees de Bruin (rechts) hem toe. (Foto VVD Merwedrecht)

Hij was sinds 2015 bestuurslid. Eerder was hij ruim acht jaar raadslid en zestien jaar wethouder in Sliedrecht. Ook zet hij zich als vrijwilliger al jarenlang in voor onder andere het Nationaal Baggermuseum en de Historische Vereniging Sliedrecht. Van de Ven is in het bestuur opgevolgd door Laurens Koppelaar.

Bijgepraat
Verder werden de aanwezige leden woensdagavond door de nieuwgekozen statenlid Axel Broekhuizen (VVD) op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in de provincie Zuid-Holland en van de laatste ontwikkelingen in de Tweede Kamer door Tweede Kamerlid Bart Smals (VVD).

Plaats een reactie

*=Verplicht veld