“Van Adriaan Volkersingel tot Nationaal Baggermuseum”

SLIEDRECHT – “Sparen voor een lokaal Monopolyspel met straten en bijzondere gebouwen. Van Adriaan Volkersingel tot Nationaal Baggermuseum. Dat moet mogelijk zijn”, vindt Martin Dekker uit Sliedrecht. Hij noemt ook het station, het raadhuis en de haven als locaties, die in het spel zouden kunnen terugkomen.

Dekker is daarom maandag 5 oktober 2015 een actie begonnen op Facebook. Een lokaal Monopolyspel lijkt hem wel wat. (Foto’s Martin Dekker)

Martin Dekker keek het af van de Albert Heijn in Werkendam, waar het spel komende week begint en er enthousiast op wordt gereageerd. “Dit vind ik ook voor Sliedrecht een schitterend idee. Ik zie iedere dag hoeveel mensen er bezig zijn met Sliedrecht en zie ook veel mooie foto’s”, aldus Dekker, die onder meer verwijst naar sociale media.

Spaaractie
In Sliedrecht zijn volgens hem veel mensen heel trots op het dorp. “Daarom wil ik actie gaan ondernemen en gaan lobbyen bij alle supermarkten of ze deze spaaractie willen overnemen. Voorwaarde is dat ik genoeg steun krijg op Facebook. Minimaal honderd mensen moeten dit leuk vinden. Ik ga er voor”, zegt Dekker.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld