v.v. Sliedrecht komt niet tot scoren en morst opnieuw punten

WAARDENBURG / SLIEDRECHT – Zaterdag 7 december 2019 heeft Sliedrecht in Waardenburg een moeilijke middag meegemaakt. Tegen het stugge WNC kwam de equipe van trainer Dennis v.d. Steen niet verder dan een 0-0 gelijkspel.

Eerherstel
Na de onverwachte nederlaag van WNC vorige week, was de thuisploeg duidelijk op eerherstel uit. Het vooraf gestelde doel was minimaal een gelijkspel halen tegen Sliedrecht dat als één van de promotiekandidaten geldt.

Verkeerde keuzes
Zeker in de eerste helft zat er voor de gasten zelfs meer in, want de spaarzame kansen die er kwamen waren wel voor WNC. Sliedrecht begon weliswaar sterk, maar moest na een kwartier toch het initiatief enigszins aan WNC laten. Met enkele goede kansen, o.a. van Gideon Emanuels, werd te slordig omgesprongen. “In de eerste helft speelden we soms ver onder ons niveau en maakten we regelmatig verkeerde keuzes. Ook hadden we soms problemen met het glibberige natuurgras dat wij niet meer zo gewend zijn”, was de conclusie van trainer v.d. Steen.

Onmachtig bij de afwerking
Na de pauze een veel beter Sliedrecht, dat WNC soms ver terugdrukte op eigen helft, maar nog steeds onmachtig bleek bij de afwerking. Al kort voor de pauze moest de niet geheel fitte Luciano van Harlingen worden vervangen en kort na rust werd ook de met pijntjes geplaagde Jordy de Jong gewisseld.

Roet in het eten
De ene na de andere aanval werd door Sliedrecht opgezet, maar telkens was er wel een onvolkomenheid die roet in het eten gooide. Halve en hele kansen van o.a. Dennis Verhoef en Quincy Bartens hadden vaak een beter lot verdiend, maar het zat er vandaag niet in. Opnieuw, na het gelijkspel van vorige week, een puntendeling die de achterstand op koploper Kloetinge weer wat groter maakt.

Komende zaterdag
Zaterdag 14 december 2019 speelt Sliedrecht de laatste competitiewedstrijd van dit jaar thuis op de Lockhorst tegen Nw .Lekkerland, niet alleen een wedstrijd die belangrijk is voor de tweede plaats, maar altijd bol staat van spanning en rivaliteit. Aanvang 14.30 uur.