Japans restaurant Oishi Fusion

Kraampjes, kerstcadeautjes en gezelligheid op Winterfair Wilhelmus

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – In het verenigingsgebouw van Wilhelmus’ Muziekkorpsen aan de P.A. de Genestetstraat is zaterdag 7 december 2019 voor de tweede keer een Winterfair gehouden. Sinterklaas is naar Spanje vertrokken en de kerst komt eraan. De fraai opgezette kraampjes waren weer rijkelijk gevuld met kerstcadeautjes. 

De Winterfair in het Wilhelmusgebouw. Een praatje hier, een cadeautje daar, met muziek op de achtergrond, wat wil je nog meer? (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De vereniging ‘Anders Actieven’ was vertegenwoordigd met precisie houtsnijwerk en kunstzinnige schilderijen. Deze waren ook te koop.

Op podium
Het Baggerkoor zong enthousiast op het podium en bracht diverse meedeiners ten gehore. Mensen uit het publiek werden uitgenodigd om ook op het podium te komen en mee te zingen. ‘Music for you’ oftewel W4, een groep fanatieke oud-muzikanten van Wilhelmus, liet horen dat ze het bespelen van een instrument nog niet waren verleerd.

Kerstcadeautjes
Bij de kraampjes was weer van alles te koop. Cosmetica, sieraden, haak- en breiwerk. Maar ook brandschilderingen op hout en leer, kerstversiering en –cadeautjes. De organisatie kan terugkijken op een geslaagd evenement. 

1 gedachte over “Kraampjes, kerstcadeautjes en gezelligheid op Winterfair Wilhelmus”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld