v.v. Sliedrecht begint voorbereiding nieuwe competitie

door Joop Hartog
SLIEDRECHT – Eind juli of begin augustus gaan de voetballers zich weer voorbereiden op het nieuwe seizoen. Ook de selectiespelers van de voetbalvereniging Sliedrecht hebben woensdag hun eerste training afgewerkt.

Een bijna complete selectiegroep werkte zich in het zweet o.l.v. trainer / coach Kees van Loon. (Foto Joop Hartog)

Na het vertrek van 7 spelers aan het eind van vorig seizoen, is de groep weer aangevuld.  Enkele spelers uit het 2e team zijn doorgestroomd naar de A-selectie, maar ook enkele nieuwkomers werden welkom geheten, zoals Paul Scheurwater (ex SHO), Reinier den Hoed en Michael Potkamp (beiden ex Koz.Boys) en Gavier Breidel (ex Nw.Lekkerland).

Geen streekderby’s
Met deze nieuwe groep gaat Sliedrecht proberen in het nieuwe seizoen, dat 5 september van start gaat, in de 1e klasse A mee te dingen naar de prijzen. Voor Sliedrecht een aangename uitdaging, met onbekende tegenstanders. Nog nooit eerder is Sliedrecht ingedeeld in deze klasse en zal dus hoofdzakelijk uitkomen tegen teams uit de Betuwe, omgeving Utrecht en het Gooi. “Een leuke uitdaging tegen allemaal onbekende tegenstanders. Helaas geen streekderby’s meer maar leuk om te kijken hoe ver we in die afdeling kunnen komen. Ik heb er alle vertrouwen in”, aldus bestuurslid technische zaken Marcel Vlot.

Zaterdag 8 augustus speelt Sliedrecht uit tegen De Alblas de eerste oefenwedstrijd (aanv.14.30 u) en dinsdag 11 augustus op de eigen Lockhorst  tegen Amstelwijck. Het weekend van 15/16 augustus verlijft de selectie op trainingskamp.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld