United by Music zet grote spiegeltent op voor festiviteiten

SLIEDRECHT – Vier weken lang presenteert United by Music zich dit najaar met een reeks aan activiteiten, waaronder een aantal Benefiet Galashows. Dat gebeurt in een grote spiegeltent, de Fortuna, die vanuit Australië naar Nederland komt. De gigantische tent wordt opgebouwd op het terrein bij De Lockhorst aan de Sportlaan.

United by Music geeft muzikaal getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden voor een groot publiek. Het doel van de stichting is om de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking te bevorderen en hun kwaliteit van leven te verbeteren. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Woensdag 5 en donderdag 6 oktober 2022 wordt de enorme tent opgebouwd.

Benefiet Galashows
United by Music heeft vier bands met verschillende zangers en zangeressen. Met groot enthousiasme brengen de artiesten verschillende nummers in de blues- en swingstijl gecombineerd met boogie woogie. Er komen onder meer verschillende Benefiet Galashows.

Aanmelden
Je krijgt een geweldige avond vol muziek in de spiegeltent. Muziek van binnenlandse en buitenlandse artiesten. De hele avond is er entertainment. ‘Een uniek concept’ waar je volgens de organisatie ‘bij moet zijn’. Wie de galashows wil bezoeken, kan zich nu al aanmelden. Je steunt de stichting United by Music door een tafel/nis of couvert te nemen. Aanmelden kan per e-mail: [email protected]

1 gedachte over “United by Music zet grote spiegeltent op voor festiviteiten”

  1. Ik mag een (klein) steentje bijdragen als vrijwilliger bij United by Music. Bewondering voor alle mensen (musici en begeleiding) die zich met hart en ziel inzetten voor hun passie. Petje af en diepe buiging.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld