Power-Kids is terug bij Sport Fysiek

SLIEDRECHT – Vanaf woensdag 24 augustus 2022 begint sportcentrum Sport Fysiek aan Deltalaan 217 weer met de les Power-Kids. De les is van 13.45 – 14.45 uur en is bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m 8. Fitnessinstructeur Jelle Jilderda geeft de lessen.

Jilderda werkt volgens de schijf van 10. Een wetenschappelijk en praktisch onderbouwde Athletic Skills Model. Een methode die bestaat uit tien grondvormen van bewegen die gezamenlijk belangrijk zijn voor een optimale motorische ontwikkeling. 

Veelzijdig bewegen is belangrijk voor de fitheid, vitaliteit en gezondheid. Het is de basis voor een leven lang plezier in bewegen. Jelle Jilderda verzorgt een les, die bestaat uit diverse spel- en oefenvormen, waarbij conditie, kracht, oriëntatie en samenwerken de hoofdingrediënten zijn van de les. Dat zorgt bij de kinderen voor betere prestaties en leeropbrengsten, minder blessures en meer creativiteit. Plezier staat voorop!

Minder blessures
Van veel topsporters is bekend dat zij meerdere sporten hebben gedaan en daarmee automatisch een groot deel van de schijf van 10 hebben doorlopen. Dat heeft bijgedragen aan een betere belastbaarheid, minder blessures met als gevolg meer beweeguren en een langer atletisch leven in de sport. Maar ook het ontwikkelen van meer creatieve beweegoplossingen.

Aanmelden
De eerste les is een introductie les, dus de kinderen mogen lekker mee doen en ervaren of deze les voor hen geschikt is. Wil je je aanmelden? Stuur een e-mail naar: [email protected]

Plaats een reactie

*=Verplicht veld