United by Music kijkt uit naar benefietgalashows in 2022

SLIEDRECHT – We moeten nog even geduld hebben, maar volgend jaar, op 5, 6 en 7 oktober 2022, houdt United by Music weer benefietgalashows op het terrein naast partycentrum De Lockhorst aan de Sportlaan. Dat gebeurt in een mega-grote spiegeltent. United by Music zegt dat het een spektakel wordt. De organisatie bestaat dan vijftien jaar. 

Dit was aan het eind van één van de vorige shows, toen alle artiesten nog even samenkwamen op het podium. Beetje bij beetje zijn de mensen van United by Music bezig met de voorbereidingen van de nieuwe shows. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

CEO en oprichter van United by Music Joris van Wijngaarden vertelt hieronder in een videoboodschap over de geschiedenis, wat is bereikt de afgelopen jaren in binnen- en buitenland én wat de plannen zijn.

2 gedachten over “United by Music kijkt uit naar benefietgalashows in 2022”

  1. Joris, ik heb je (beter) leren kennen, als bevlogen voortrekker bij United by Music. Wat leveren jij en niet te vergeten, al je directe medewerkers bij United by Music, fantastisch werk. Ik heb van dichtbij mogen meemaken, wat er zo niet allemaal op je/jullie pad komt. En dan het geduld en tact op te brengen, voor die mensen (musici) met een beperking. Ik heb dat zelf meerdere malen geconstateerd. Diep respect!
    Ik ben blij en dankbaar, dat ik een zeer bescheiden rol (chauffeur) eraan bij mag dragen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld