Unieke auto gaat in vlammen op en zus eigenaar begint inzamelingsactie

HOEK VAN HOLLAND / SLIEDRECHT – Michael Bouwman (20) raakt er niet over uitgesproken. Zaterdag 20 april 2019 ging hij met zijn vriendin een dagje naar het strand van Hoek van Holland. Dat liep totaal anders dan gepland. Zijn auto, een fel blauwe MG ZS met V6 motor, raakte samen met andere auto’s op een parkeerplaats in brand. Hij is zijn auto kwijt. Zijn zus is nu een inzamelingsactie begonnen.

Dit is de uitgebrande wagen van Bouwman. Hij had de wagen net vijf weken en had er zijn spaarcentjes in zitten. (Foto Michael Bouwman)

Toen Bouwman en zijn  vriendin op het strand lagen, zagen ze rook over de strandtenten komen. Hij ging daarom kijken wat er op de parkeerplaats loos was en zag zeven auto’s in brand staan, waaronder zijn wagen. Volgens hem een uniek exemplaar. In een auto naast hem zou door mogelijk kortsluiting de brand zijn ontstaan. 
 
Tekst gaat verder onder tweet.

Inzamelingsactie
Samantha Bouwman, de zus van Michael, is een crowdfundingsactie begonnen. “Een auto is duur en het is voor hem lastig te betalen. Ik wil hem met de crowdfundingactie een steuntje in de rug geven.” Wie mee wil doen, kan hier een bijdrage doneren. “Wat een leuk middagje strand moest worden, is geëindigd in een tragedie voor hem. Zijn speciale auto die hij net 5 weken in z’n bezit had, een MG ZS, is helaas gesneuveld. Die auto was echt zijn trots. Heel veel gezocht naar deze auto en natuurlijk ook hard gespaard voor de MG. Helaas is alles in rook op gegaan… en dat niet eens door zijn eigen schuld. Daarom wil ik deze actie voor hem doen”, schrijft Samantha Bouwman. 

6 gedachten over “Unieke auto gaat in vlammen op en zus eigenaar begint inzamelingsactie”

  1. als eerste hier klopt niks van aangezien het geen super zeldzame auto is… er zijn zowiezo 4 beken in nederland

  2. Uitscheiden met die crowdfunding acties. Voor een auto???? Ff kijken…. Is er iemand ernstig ziek?
    Slaat een beetje door dat crowdfunding.
    En dure exclusieve auto valt ook wel mee. Op gaspedaal.nl staan er zat op voor rond de 3000.

  3. Ben het helemaal eens met de vorige reactie. Dat dit überhaupt nieuws is…… Of is het nieuws dat je hiervoor een crowdfunding actie gaat opzetten?

  4. Als het zo’n dure is. Was dan een goede verzekering niet op zijn plaats. Zeker met een aparte accessoire verzekering.

    Ik vind het heel triest. Maar als de brand bij een andere auto is begonnen, en als dat is bewezen. Kan hij toch via zijn eigen verzekering een aansprakelijkheid stelling laten doen. Dus ik vind een actie even te vroeg.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld