Uitzwaaidienst voor jongeren die deze zomer naar Rwanda gaan

SLIEDRECHT – Vijftien jongeren en vier begeleiders vertrekken deze zomer voor drie weken naar Rwanda. De groep trekt tijdens het verblijf in Afrika op met Rwandese leeftijdsgenoten en werkt met hen samen aan lokale projecten. De Gereformeerde Kerk  aan de Middeldiepstraat / hoek Oranjestraat) houdt zondag 28 juli 2019 een zogeheten uitzwaaidienst. De aanvang is 09.30 uur en predikant is Alexander Veerman, 

De reis met de groep wordt georganiseerd vanuit de Gereformeerde Kerk Sliedrecht en ondersteund door de landelijke hulporganisatie van de PKN: ‘Kerk in Actie’. (Foto Rita Verboom /  Gereformeerde Kerk)

De Rwandese partnergemeenten van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht worden bezocht en er is een zomerkamp georganiseerd bij Mwana Ukundwa, een opvang van weeskinderen en kinderen met HIV/Aids). Ook wordt er gewerkt aan een landbouwproject van Abaja ba Kristo en maken de Sliedrechtse jongeren kennis met een verzoeningsproject voor genocide slachtoffers en daders. De groep ondersteunt deze projecten ook financieel. Heel het jaar door zijn verschillende acties gevoerd en daar is in totaal € 25.000,– mee verdiend.

3 gedachten over “Uitzwaaidienst voor jongeren die deze zomer naar Rwanda gaan”

  1. Wat prachtge doel n actie!!!
    Ik wens jullie goede reis en bon séjour in het land van milles colines.
    God blessd you

  2. Jongelui, diep respect voor jullie! Ook de leiding wens ik veel sterkte!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld