Turnsters van Synergos gaan weer met prijzen naar huis

ROTTERDAM / SLIEDRECHT – De turnsters van omnisportvereniging Synergos zijn zaterdag 28 januari 2023 in Rotterdam weer in de prijzen gevallen. In de stad aan Maas werden de tweede plaatsingswedstrijden voor de turnsters die uitkomen in de derde en vierde divisie gehouden.

Voor Synergos waren dit Noa Teeuw en Lin van Kooten. Zij komen uit bij de categorie jeugd, derde divisie. (Foto omnisportvereniging Synergos)

Deze wedstrijden worden getund in een teamformatie, waarbij de beste drie scores tellen voor het team resultaat. Synergos vormde een team met NVG Nieuwerkerk. Voor NVG deden Tess den Berge,Dane Boer en Esmee Wieske mee.

Eerste plaats
Het team begon sterk op het onderdeel balk, waar Noa en Lin al een hoog puntenaantal voor het team binnen sleepte. Na vloer, sprong en brug was het wachten op de eindstand. Het team van NGV /Synergos behaalde de eerste plaats met een verschil van 4,5 punten op de nummer 2.

Individueel
Lin behaalde in de meerkamp de tweede plaats met een vijfde plaats op brug, vier op vloer, drie op sprong en twee op de balk. Noa mocht het hoogste pudium op met een knappe eerste plaats. Zij werd eerste op zowel brug, balk als sprong. Daarmee hebben ze weer een stap gezet richting de districtsfinale. Daarvan zal de doorstroming binnenkort bekend worden. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld