Turn up the bass met top-DJ’s in The Moonshine

SLIEDRECHT – Dancepop, eurodance, happy hardcore… er was geen ontkomen aan de house invloeden en ladingen grootste hits in de ’90’s. Zaterdag 27 juli 2019 is het Turn up the bass in muziekcafé The Moonshine, Stationsweg 3, met drie top-disc-jockeys. Een avond volgens de uitgaansgelegenheid met commerciële dance in optima forma. De toegang is gratis.

De’n Dave (Slam FM on tour), DJ Chris (Bios/The Moonshine) en Mike Quest (Mid-Town/BPM Dance) laten vanaf 22.00 uur de grootste klappers los in The Moonshine.

Aan de deur is de controle streng. Alleen toegang als je 18+ bent. Er is geen drugs toegestaan, ook als je een petje en / of sportkleding draagt, kom je niet binnen.

Geen minuut missen
Wat ga je horen? Van de begin jaren met Technotronic, Tony Scott en Snap tot de happy hardcore van Paul Elstak, Party Animals en Charley & Theo, maar natuurlijk ook de grote hits van 2 Brothers on the 4th Floor, Twenty 4 Seven en 2-Unlimited.
Volgens eigenaar Michel Kwist moet je geen minuut missen van deze avond. Kwist: “Het wordt ouderwets stappen en kom vooral op tijd. Deze avond maken we een reis door de jaren, waarin house de hitparades bestormde en de popmuziek voor altijd veranderde.”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld