Tuincentrum schenkt via Vrienden van Waerthove drie tuinsets

HENDRIK-IDO-AMBACHT / SLIEDRECHT – Namens de directie van Intratuin in Hendrik Ido Ambacht heeft de stichting Vrienden van Waerthove drie tuinsets geschonken aan verpleeghuis Waerhove aan Kerkbuurt 200.

Inmiddels zijn deze sets geplaatst bij enkele woonvoorzieningen en in gebruik genomen. (Foto stichting Vrienden van Waerthove)

Sinds 1985 zetten de Vrienden van Waerthove zich in voor de bewoners van dit verpleeghuis. Zo zijn in de afgelopen jaren tientallen verzoeken gehonoreerd, zoals een nieuwe beamer en een groot projectiescherm en dit jaar een nieuwe rolstoelwagen. Wie de goede doelen van de Vrienden wil ondersteunen kan zich aanmelden per e-mail: [email protected] Bijdragen kunnen worden overgemaakt op bankrekening NL 85 RABO 0342 7881 83 t.n.v. Vrienden van Waerthove.

1 gedachte over “Tuincentrum schenkt via Vrienden van Waerthove drie tuinsets”

  1. Veel moois en waardevols is al geschonken door de Vrienden van Waerthove. Een prachtige stichting die zorgt dat het verblijf van de bewoners in het verpleeghuis, ondanks alle zorgen en moeiten, een aangename periode is.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld