Trimclub organiseert ABC Wintercross

SLIEDRECHT / DORDRECHT – Trimclub ABC organiseert zaterdag 13 februari 2016 de ABC Wintercross in de Merwelanden in Dordrecht. De tocht is voor hardlopers, wandelaars, Nordic Walkers en fietsers. Iedereen is welkom om aan de tocht deel te nemen, ook niet-leden. 

Na afloop is er voor de sportievelingen een kop koffie of thee in Hostel Stayokay, aan de Baanhoekweg 25, in de Merwelanden. (Archieffoto Trimclub ABC)

Om 08.30 uur vertrekken de deelnemers vanaf het clubgebouw van Trimclub ABC aan de Thorbeckelaan 102 met eigen vervoer naar Dordrecht, ook de fietsers.

Modder
Volgens de club gaat de sportieve tocht door de Biesbosch niet écht over begaanbare paden. “Na een warming-up gaan we los. Over de glibberige en modderige paden met boomtakken als wegversperring”, aldus de vereniging. Voor de runners is het volgens de club verstandig om extra schoenen en een sportbroek mee te nemen. De Nordic Walkers en wandelaars maken een wandeltocht door de Merwelanden. Wie bang is voor blessures of modder, kan volgens de trimclub een rondje maken over de wandelpaden. Het eindpunt is Hostel Stayokay.

2 gedachten over “Trimclub organiseert ABC Wintercross”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld