Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Trimclub ABC ziet vanwege corona af van starterscursus en Bolderloop

SLIEDRECHT – De starterscursus en de Bolderloop gaan dit jaar niet door bij Trimclub ABC. De vereniging benadrukt dat leden en nieuwe leden evenwel welkom zijn. De afgelastingen hebben te maken met het coronavirus. “De coronamaatregelen maken het onmogelijk om deze activiteiten te organiseren”, laat Trimclub ABC vrijdag 21 augustus 2020 weten.0

De starterscursus wordt zo opgebouwd dat je na dertien weken 5 of 10 kilometer hard kunt lopen. Dat kunnen de deelnemers laten zien tijdens de jaarlijkse Bolderloop, die samen met de ASVZ, locatie de Merwebolder wordt georganiseerd. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Trimclub ABC organiseert jaarlijks in september een starterscursus voor mensen die willen beginnen met hardlopen of hun looptechniek willen verbeteren. Dit jaar gaat alles anders en gaan zowel de starterscursus als de Bolderloop niet door. ​”Als je wilt beginnen met lopen, sluit je dan gewoon aan bij de Trimclub ABC. “Ren met ons mee en kijk of  het wat voor je is. De trainers zullen er zorg voor dragen, dat je ook dit jaar je conditie rustig op kunt bouwen en je looptechniek kunt verbeteren”, schrijft Trimclub ABC. 

Lopen
Iedere donderdagavond en iedere zaterdagochtend kun je aansluiten. Donderdag is de starttijd 19.30 uur en wordt gelopen vanaf het clubgebouw van de Trimclub ABC, Thorbeckelaan 102,  Zaterdag is de starttijd 08.30 uur vanaf de parkeerplaats bij partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1. Iedereen van 18 jaar of ouder is van harte welkom. Aanmelden kan per e-mail: secretaris@trimclubabc.nl Daar kan je ook terecht voor meer informatie.

1 gedachte over “Trimclub ABC ziet vanwege corona af van starterscursus en Bolderloop”

  1. Hoi,
    Bij ABC kun je trouwens ook terecht op dinsdagavond voor een potje voetbal. Tijdstip van 18.30 – 20.00 uur.
    Welkom

Plaats een reactie

*=Verplicht veld