Trapman presenteert boek ‘Faith Journal’

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Kunstenaar Linette Trapman presenteerde woensdagavond 30 januari 2019 haar nieuwe boek ‘Faith Journal’. Dat gebeurde bij De Vos Lezen en Wonen aan de Thorbeckelaan 19. Het boek wordt uitgegeven via KokBoekencentrum Uitgevers in Utrecht.

Veel bezoekers van de workshop maakten gebruik van de mogelijkheid het boek te laten signeren door Trapman. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Zoals Trapman in haar voorwoord schrijft, is het een boek met een bijzondere inhoud. “Gebeden en beelden die je zullen inspireren om meer tijd met God door te brengen, met daarnaast ook veel lege pagina’s. Het Faith Journal is een doe-boek om op jouw manier mee aan de slag te gaan met gebed als middelpunt. Juist ook zijn de lege pagina’s achter de gebeden bedoeld voor allerlei vormen van ‘creativiTIJD’ met God. Je kunt er biblejournalen, handletteren, maar ook schrijven of een afbeelding inplakken die je aanspreekt.”

Workshop
Na haar eerdere uitgaven, ‘Het begrijpen is te wonderbaar’, ‘Dicht bij U’ en ‘CreativiTIJD met de Bijbel’ is Faith Journal een nieuwe uiting van haar eigen creatieve kunst- en geloofsbeleving. Na uitleg over het hoe en waarom van en de mogelijkheden met het boek gingen de ruim twintig bezoekers zelf actief aan de gang tijdens de workshop. Het was een gezellig en motiverend samenzijn, waarbij de aanwezigen zich de koffie, verse muntthee en gebak goed lieten smaken. Alle workshopdeelnemers gingen met een goedgevulde goodiebag – inclusief het boek – naar huis.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld