Training Mindfulness voor drukke Sliedrechter

SLIEDRECHT – Indigo Zuid-Holland Zuid organiseert donderdag 27 oktober 2016 een training Mindfulness. De training is bedoeld voor volwassenen die zich in een druk leven beter staande willen houden, meer momenten willen vinden om te kunnen genieten of zich energieker willen voelen.

Mindfulness is met gerichte aandacht aanwezig zijn in het hier en nu. Door heel bewust de aandacht te richten op waar je mee bezig bent, wordt het rustiger in je hoofd en kun je gepieker verminderen en neem je afstand van negatieve gedachten. Het is een effectieve methode om te leren omgaan met pijn, stressklachten, vermoeidheid en depressiviteit.

Aanmelden
De training bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur en één oefenbijeenkomst van 1,5 uur. Deze worden in de avonduren gehouden. De kosten bedragen € 284,–. Aanmelden kan bij het secretariaat van Indigo Zuid-Holland Zuid, tel. 088 40 50 607 of per e-mail secretariaat@indigozhz.nl. Het secretariaat is van maandag t/m donderdag tussen 08.00-20.00 uur telefonisch te bereiken en op vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld