Japans restaurant Oishi Fusion

Trailer Trash Tremblers op podium in The Moonshine

SLIEDRECHT – Zaterdag 15 juni 2019 staat Trailer Trash Tremblers in muziekcafé The Moonshine, Stationsweg 3. De uitgaansgelegenheid is om 16.00 uur open en de band begint om 22.00 uur met de eerste set. De entree is gratis.

Getekend door de jaren op de muzikale aarde heeft Trailer Trash Tremblers inmiddels hun sporen verdiend en maakte al eens een nagenoeg uitverkochte tour door Amerika. Volgens de Amerikaanse pers brengt de band de southern rock beter dan de meeste Amerikaanse bands en de single  “To the rodeo” kreeg veel airplay bij diverse stations aan de andere kant van de plas.

Lang niet iedereen zal direct een beeld hebben bij de termen “trailer trash” en “redneck” die veel vertellen over de band van deze avond, Trailer Trash Tremblers. Hoewel beide vaak vooral beledigend of bespottend gebruikt worden staan ze voor velen ook symbool voor een rebelse afzetting tegen het prototype keurslijf. Ongepolijste puurheid, lak aan wat “normaal” is en vooral vol gas… een soort van zwarte cross, maar dan fulltime zullen we maar zeggen.

Tekst gaat verder onder video.
Bekijk hier vast een voorproefje.

Deze zelfde ongeremde puurheid vorm ook de basis voor de muziek van Trailer Trash Tremblers. Hun rawk ‘n roll, of redneck ’n roll (zo u wilt), laat zich omschrijven als een recht voor zijn raap benadering van southern rock zonder glad getrokken gedoe of overgeproduceerde meuk. Door deze puurheid mag de band zich rekenen tot de top van de southern rock bands in Europa en waren de eerste, en enige, band uit Europa die vermeld werd op puresouthernrock.com. Een avondje Trailer Trash Tremblers staat voor een avond pure rawk ‘n roll… Redneck Style! Van de eerste tot de laatste noot een feestje voor iedereen, die weer eens lekker wil rock’n!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld