Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Toneelgroep De Valkenier vermaakt Vrouwen van Nu met blijspel

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Vrouwenvereniging Vrouwen van Nu, afd. Sliedrecht, beleefde dinsdagavond 14 januari 2020 een ouderwets avondje lachen in restaurant De SeniJoor van Zorglocatie Overslydrecht (Stichting Waardeburgh) aan de Scheldelaan. Toneelgroep De Valkenier uit Dordrecht presenteerde de première van hun nieuwe blijspel ‘Wie een kuil graaft voor een ander…’ 

Beginnend secretaresse Nelly krijgt weinig tijd om aan haar nieuwe baan te wennen. De ontwikkelingen volgen elkaar in snel tempo op, op een gegeven moment dreigt ze de draad kwijt te raken… (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Zo’n 70 bezoekers genoten van de hilarische verwikkelingen van het toneelstuk in twee bedrijven, geschreven door Dave Douwes. Het knappe acteerwerk van de totaal zeven acteurs en actrices kreeg waardering van het aanwezige publiek.

Tweelingzus
Het toneelstuk speelde zich af op een advocatenkantoor. De eerste dag van Nelly als secretaresse van mr. Jos Witteman verliep rustig totdat de tweelingzus van Jos – Renee – op bezoek komt. Renee zat dringend om geld verlegen. Om aan geld te komen, bedacht zij een plan waarbij zij in de huid van haar zus kroop. Kon Renee Witteman haar zus geloofwaardig spelen of maakte zij de problemen alleen maar groter? 

Tekst gaat verder onder tweet.

Uitje
Vrouwen van Nu afd. Sliedrecht is een actieve vereniging. Begin maart wordt voor liefhebbers een uitje georganiseerd naar De Hermitage in Amsterdam, waar de tentoonstelling ‘Juwelen!’ (Schitteren aan het Russische hof) wordt bezocht.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld