Japans restaurant Oishi Fusion

Tisnennyfals oogst al bijna twintig jaar met liedjes waardering en herkenning

SLIEDRECHT – Ze hebben stuk voor stuk zangervaring, spelen op gitaar, ukelele of tamboerijn. De liedjes zijn herkenbaar. Er kan op worden gedanst of meegezongen. De acht dames van Tisnennyfals uit Sliedrecht vieren in 2019 dat ze precies twintig jaar (opgericht 24 maart 1999 – red.) bestaan en dat wordt uiteraard gevierd.

De liedjeskeuze van Tisnennyfals is eenvoudig. Het moet herkenbaar zijn en gemakkelijk mee te zingen. (Foto Tisnennyfals)

Ze repeteren bijna wekelijks en zoeken constant aanvulling op hun repertoire met bekende liedjes van de jaren ’50 en ’60. Op dit moment telt hun repertoire zo’n 200 nummers.

Gezelligheid, plezier en aandacht
Tisnennyfals brengt vrolijkheid. Ze komen graag zingen en spelen o.a. in locaties voor ouderen, voor De Zonnebloem of een vrouwenvereniging. Zelf zeggen ze: “Wij brengen gezelligheid, plezier en aandacht. Een optreden blijft nog lang positief nagalmen bij ons publiek. Bij met name ouderen zien ze tijdens hun optreden veel herkenning en waardering.”

Jubileumtour
Afgelopen jaar was voor Tisnennyfals een druk jaar met verschillende optredens. Ze bereiden zich nu voor op het jubileumjaar met o.a. een gratis jubileumtour langs Stichting Waardeburgh zorglocatie Overslydrecht, Stichting Waardeburgh zorglocatie Parkzicht en Rivas zorglocatie verpleeghuis Waerthove.

3 gedachten over “Tisnennyfals oogst al bijna twintig jaar met liedjes waardering en herkenning”

  1. Goedemiddag, ik wil graag informatie van b.v. de kosten van een optreden bij de Passage afdeling.

  2. Hallo dames, ik wil graag informatie over een optreden bij ons, Senioren Sociëteit Ons Genoegen in Groot- Ammers. wij hebben één keer in de maand een middag voor ouderen, dit is altijd de donderdagmiddag van half drie tot half vijf. graag hoor ik van u wat de kosten zijn voor twee keer drie kwartier.

    Sieta van der Heijden
    Voorzitter Ons Genoegen

Plaats een reactie

*=Verplicht veld