Timzingt vermaakt ruim vierhonderd bezoekers in Gereformeerde Kerk

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Dat Timzingt populair is, bleek wel uit de hoge opkomst in de Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat. Vrijdagavond 11 november 2022 kwamen daar ruim vierhonderd bezoekers bijeen voor een optreden van Tim(zingt) van Wijngaarden, geboren hier niet ver vandaan, in Giessenburg. Het was een avondje genieten voor de volle kerk.

Timzingt heeft aan woorden geen gebrek, de spraakwaterval start vanaf het begin en hij overlaadt het publiek met goed bedacht cabaret en hilarische en serieuze liedjes. Daarbij raakt hij verschillende thema’s, zoals geloof en kerk, onderwijs en opvoeding, liefde en relaties. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Timzingt heeft vier avondvullende cabaretprogramma’s geschreven en verscheidene CD’s en DVD’s gemaakt van zijn cabaret en liedjes. Daarnaast schrijft Tim columns voor onder andere de EO-Visie. Een selectie van de columns, cabaret en liedteksten heeft hij recent gebundeld in een boek, getiteld ‘Heus niet voor elke dagboek’. Het verrassende boek vol humor, stof tot nadenken, verhaaltjes en liedjes werd na afloop van het optreden door veel bezoekers aangeschaft.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld