Tigerlessen vanaf maart voor jonge kinderen bij Taekwon-Do school Daeryon

SLIEDRECHT – Bij Taekwon-Do school Daeryon begint donderdag 7 maart 2019 met educatief Tigerles voor jongens en meisjes van 3 tot 7 jaar. Dat is een landelijk educatief programma speciaal voor jonge kinderen.

De Tigerlessen sluiten zeer goed aan bij de basisonderwijsgroepen 1, 2 en 3. (Foto Taekwon-Do school Daeryon)

“We behandelen zes thema’s en de kinderen ontvangen beloningen voor het volgen van de lessen. Ook de ouders worden betrokken door middel van lesboekje. We starten in maart met vier lessen”, zegt instructrice Rachel Dekker van Taekwon-Do school Daeryon. Naast Dekker worden de lessen gegeven door de hulpjuffen Claire van Dijk en Willemijn Kruidenier, woonachtig in Sliedrecht. Zij volgen de opleiding voor Tigers landelijk. “Iedereen die les geeft binnen ons team is zeer goed opgeleid met onder meer seminars in binnen- en buitenland en via NOC opleiding”, vult Dekker aan. 

Aanmelden
Gestart wordt met de lessen om 16.00 uur. Wie zijn of haar kind wilt aanmelden, kan dat doen door een e-mail te sturen naar daeryon@ziggo.nl De ouders / verzorgers ontvangen daarna de lesdag en andere informatie voor deelname aan Tigerles. Dekker: “Alle ouders of verzorgers zijn bij ons van harte welkom. Kom gerust eens kennismaken met de instructeurs van Taekwon-Do school Daeryon.” 

WK
Taekwon-Do school Daeryon heeft veel jeugd- en juniorentalenten uit Sliedrecht. Groot nieuws is dat er twee Junioren zijn geselecteerd voor deelname dit jaar aan de Wereld Kampioenschappen. Dekker: “Daar mag Sliedrecht trots op zijn!”

Tekst gaat verder onder foto.
(Foto Taekwon-Do school Daeryon)

Prijzenregen
In het weekend van zaterdag 2 februari 2019 namen wat oudere sporters van Taekwon-Do school deel aan het Open Valkenswaardse Kampioenschappen 2019. Met zes sporters behaalden ze in Sporthal De Belleman in Valkenswaard een achttal ‘mooie prijzen’. Dekker: “Er zijn goede resultaten behaald met een hoog TKD niveau op dit toernooi, dat voor de 29e keer werd gehouden. Team Daeryon bestond uit de prijswinnaars: Marco (2e Sparring jeugd heren),  Melanie (1e Sparring jeugd dames), Claire (2e Sparring junior dames), Linsey (2e Sparring junior dames), Gregory (2e Tuls & 1e Sparring junioren heren) en Stefano (1e Tuls en 3e Sparring senioren heren).”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld