Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Tiende editie van Optisport Wellnessavond in bronbad De Lockhorst

SLIEDRECHT – In bronbad De Lockhorst vindt donderdag 26 september 2019 voor de tiende keer een wellnessavond. Je bent vanaf 19.00 uur welkom bij Optisport Sliedrecht, Sportlaan 1. De avond duurt tot 22.00 uur.

Het wordt de tiende editie van de Optisport Wellnessavond in bronbad De Lockhorst. (Foto via Optisport Sliedrecht)
 
Tijdens de wellnessavond vinden er drie sauna-ronden plaats met opgietingen. Met een handdoek verspreidt de saunameester warme lucht en geurende etherische oliën door de sauna. Door de vochtige lucht ga je sterk transpireren waardoor je lichaam en huid worden gereinigd. Daarna gaan de deelnemers naar buiten en doen lopen ze even buiten. Daarna komen ze weer terug de sauna in en krijgen ze stuk fruit aangeboden.

Soort loterij
Ook zijn er masseurs, schoonheidsspecialisten en kraampjes aanwezig. De uitgelezen kans om een avondje helemaal tot rust te komen. De wellnessavond is inclusief welkomstdrankje,smoothie en een spannende afsluitende tombola. 

Kaarten
Omdat het een jubileumeditie is, kan u met een flinke korting uw kaartje in de voorverkoop verkrijgen. Voorverkoopprijs: €6,15 ; prijs op de avond zelf is €7,50. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld