‘Testen voor toegang’ mogelijk in partycentrum De Lockhorst

SLIEDRECHT – Woensdag 6 oktober 2021 opent in partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1, een locatie voor ’testen voor toegang’​. Volgens de gemeente Sliedrecht heeft burgemeester Jan de Vries (CDA) van Openbare Orde en Veiligheid zich hard gemaakt voor een testlocatie nu inwoners een coronatoegangsbewijs moeten tonen in de horeca, theaters en bij evenementen.

“Ik vind het belangrijk dat er dichtbij een testlocatie is voor onze inwoners en inwoners uit de regio. Nu is die er alleen in Gorinchem en Dordrecht. Met steun van de burgemeesters uit de omliggende gemeenten wordt deze locatie op korte termijn gerealiseerd”, zegt burgemeester Jan de Vries. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

De Vries is verheugd de testlocatie, die goed bereikbaar met zowel auto, fiets als het openbaar vervoer, zo snel opengaat. Inwoners vanuit de hele regio zijn welkom om zich op afspraak te laten testen. Meer informatie over testen en het maken van een afspraak staat hier online.

Veilig samenkomen
Het coronatoegangsbewijs is sinds zaterdag 25 september 2021 ingegaan en geldt op plaatsen waar het door het loslaten van de verplichte anderhalve meter afstand drukker wordt. Op deze manier wordt het risico van besmetting zo laag mogelijk gehouden en kan iedereen zo veilig mogelijk samenkomen. Daarnaast helpt het coronatoegangsbewijs bij het openen én open houden van de meeste locaties op maximale capaciteit. Een coronatoegangsbewijs is te verkrijgen met een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve coronatest.

2 gedachten over “‘Testen voor toegang’ mogelijk in partycentrum De Lockhorst”

  1. Ik ben het met je eens wat betreft de voedselbank, minima en het binnenstromen van asielzoekers.

    Maar wat betreft de gevaccineerde. Die mogen met een QR code overal binnen. Maar vormen geen gevaar voor de volksgezondheid. Ik weet dat een ieder hier zijn eigen bedenking over heeft. Dus verder gaat ik hier niet over in. Vroeger werden er oorlogen gevoerd over het geloof. Tegenwoordig ontstaat er ruzie over; Politiek, voetbal en corona.

  2. schandalig waar bemoeit de burgemeester zich mee.
    laat hij maar eens beter opkomen voor de minima in sliedrecht en geen voetselbank meer..
    hij hoeft alleen maar besturen verder niks en zorgen dat mensen ook kunnen wonen dan huizen weg te geven aan asielzoekers ja.hij zet de niet gevaccineerden en die geen pas hebben buitenspel.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld