Team zoekt sponsors voor rijden Carbagerun 2018

SLIEDRECHT – Inwoner en (transport)ondernemer Richard Boekweit heeft zich samen met twee vrienden gekwalificeerd voor de Carbagerun 2018. Boekweit omschrijft het als de ‘ultieme stratenrally door het winterlandschap’.

Na drie keer Oostenrijk en twee keer Scandinavië is het tijd voor een nieuwe uitdaging: Transsylvanië! De route ziet er als volgt uit. Gestart wordt in het Duitse München. Dan wordt gereden via Ljubljana (Slovenië), Belgrado (Servië), Transsulvanië (Roemenië), Debrecen (Hongarije) en Bratislava (Slowakije).

De Carbagerun 2018 is in februari 2018 en duurt een week. In die week wordt een afstand van zo’n 4.000 kilometer afgelegd door de sneeuw en over ijs. “In een auto die minstens twintig jaar oud is en een maximale dagwaarde van € 500 heeft. In deze week moeten wij elke dag opdrachten uitvoeren op de route om zo hoog mogelijk in het klassement te eindigen, de ultieme uitdaging is om de auto draaiend te houden en elke avond de finish te halen met zoveel mogelijk behaalde opdrachten op zak”, legt Boekweit uit.

Sponsors gezocht
Boekweit spreekt van ‘een mooie uitdaging’. Tegelijk is het ook een hele dure challenge. Het gehele team (3 man) is zelfstandig transportondernemer en hun bedrijven liggen één week stil. Boekweit: “Zelf zijn wij vooralsnog de hoofdsponsors. Het is tenslotte ook onze challenge. Wel proberen wij zoveel mogelijk kleinere sponsors te zoeken om de kosten zoveel mogelijk te drukken, wij willen reclameruimte op onze auto aanbieden die beschikbaar zal zijn vanaf enkele tientallen euro’s. Ook zetten wij onze sponsors in ’t zonnetje op onze Facebookpagina die ook nog iedere dag meer bezoekers trekt.” De Carbagerun is inmiddels een bekend fenomeen aan het worden, nog ieder jaar groeit dit evenement en krijgt het landelijk en internationaal veel aandacht.

Interesse?
Wie Boekweit en zijn vrienden wil sponsoren kan een e-mail sturen naar: r.boekweit@me.com

Een reactie plaatsen